O nama

Kako je sveopšti trend u građevinarstvu da radnje objedinjuju gotovo sve delatnosti, a samim time postaju i konkurentnije na tržištu, radnja SVET BOJA težište je stavila upravo na taj segment. Stoga nije za zanemariti mogućnost da preko nas izvedete skoro sve završne građevinske radove, manje adaptacije i uređenje enterijera (imamo odličan kontakt sa drugim preduzetnicima – električarima, keramičarima, parketarima, vodoinstalaterima) i kao kruna svega, završnim dekorativnim radovima.

SVET BOJA poseduje sertifikat o izvođenju dekorativnih radova.

POŠTUJEMO VAŠE VREME

Na svaki ozbiljan poziv dolazimo kod Vas i na osnovu tačne mere (nacrta stana, poslovnog prostora) izrađujemo ponudu BESPLATNO, a koja nije obavezujuća.

Nudimo Vam pouzdano i kvalitetno izvođenje radova, tačnost i poštovanje rokova, kao i korištenje novih trendova, tehnologija i materijala.

Vodi se računa da mušterije budu zadovoljne i kvalitetom i cenom izvedenih radova.

Da bi Vam radovi prošli još bezbolnije nudimo svoje usluge čišćenja tako da svoj prostor nalazite u stanju  kakvom ste nam predali.

Nadamo se da smo Vam ovim kratkim uvodom olakšali Vaš put prema donošenju bitnih odluka, a za sve detaljnije informacije i pitanja uvek Vam stojimo na raspolaganju, i nadamo se uspešnoj budućoj saradnji. Dobrodošla je svaka vaša primedba i sugestija jer želimo uvek biti bolji.

enterijer-dnevnog-boravka
 
dekorativna tehnika VALPAINT

Klondike

Polica od gipsa za TV

Arteco metalic

Bojenje zidova

Gips - stilski

Uredjenje prostora