Arteco 3

Antika efekat starog zida,  antički zidovi  u enterijeru

Arteco 3 je proizvod za unutrašnju dekoraciju. Arteco 9 je namenjen za eksterijer i za enterijer, jer je poboljšanim svojstvima prilagođen dejstvu spoljašnjih uticaja. Arteco je popularan pre svega za oslikavanje zidova, ali je pogodan i za bojenje vrata, drvenarije i nameštaja. Osnovan je za uređenje prostora u starinskom rustikalnom stilu gde je potrebno očuvati autentičnost ambijenta. Gladak pod prstima, sa mat, satenastim i blagim tonovima naizgled deluje osetljivo, ali se veoma dobro pere vodom a da se pri tom ne spira. Zanimljivi efekti se postižu kada se meša više boja, ili kada se izvoskira. Zbog svoje unikatnosti i neponovljivosti veoma je osetljiv na način i stil izvođenja, pa je poželjno da jedna ista osoba započne i završi posao do kraja.

arteco-3

Osobine:

eko-proizvod, neotrovan, bez mirisa, nezapaljiv, paropropustljiv a vodootporan (zid može da diše), poseduje sertifikat klase 1.

Otpornost:

postojan tokom vremena, ne reaguje na duvanski dim, otporan je na udarce i habanje, dok je Arteco 9 otporan i na spoljašnje uticaje, pere se vodom, alkoholom, sapunom i deterdžentom pomoću sunđera.

enterijer-dnevnog-boravka
 
dekorativna tehnika VALPAINT

Klondike

Polica od gipsa za TV

Arteco metalic

Bojenje zidova

Gips - stilski

Uredjenje prostora